Beleggersrelaties

Beleggers relaties

De Dun Agro Hemp Group is altijd geïnteresseerd in het spreken met erkende investeerders die geïnteresseerd zijn in investeringen, in onze activiteiten en / of plannen hebben om vergelijkbare productielijnen op te zetten als wij in Nederland.

We bieden oplossingen in elk aspect. We kunnen advies en expertise bieden bij elke stap van het proces en de juiste technologieën bieden voor de specifieke behoeften en productspecificaties. Samen met onze partners over de hele wereld zijn we zeker om tegemoet te komen aan elke behoefte en in elk aspect van industriële hennep.

We zijn erg enthousiast over de recente hype rond industriële hennep. Omdat we zo lang in deze industrie bezig zijn, geloven we dat het nu tijd is om onze technologieën over de hele wereld te verspreiden, zodat industriële hennep een gemeenschappelijk gewas en grondstof kan worden voor elke menselijke behoefte. We weten dat het mogelijk is, maar we begrijpen ook dat we het niet alleen kunnen doen. Daarom zijn we op zoek naar serieuze partners die de visie begrijpen en zowel de financiële capaciteit als de wil hebben om deze industrie samen met ons verder te ontwikkelen.

Als u geïnteresseerd bent in het opzetten van activiteiten langs een of alle delen van de hennepwaardeketen, van de landbouw tot het eindproduct, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Pin It on Pinterest