dunagro hemp group over ons banner

Over ons

Industriële hennep is een zeer diverse plant. Het kan voldoen aan alle fundamentele menselijke behoeften: kleding, huisvesting, voedsel en medicijnen. Het verbazingwekkende van hennep is dat het milieuvriendelijk en duurzaam is. Hennep levert producten die perfect zijn voor menselijk gebruik. Door de geschiedenis en stigma van cannabis in het geheel, heeft industriële hennep de modern industriële revolutie gemist en heeft pas onlangs een comeback gemaakt als een oplossing voor gelokaliseerde, milieuvriendelijk en duurzame productie.

De Dun Agro Hemp Group is al meer dan 25 jaar actief in de hennepindustrie. Het resultaat van de verschillende richtingen van de plant heeft ons aangemoedigd om dit pad af te gaan. Nadat wij zijn begonnen met het telen, oogsten en verwerken van primaire vezels, realiseerden we ons al snel dat we de waarde moesten blijven uitbreiden om een producten voor de eindmarkt te maken. Dit was de enige manier om iedereen de echte potentie van de plant te laten zien. Daarbij hebben wij verschillende bedrijven opgericht om te kunnen concentreren op specifieke richtingen die wij interessant vinden.

Na nog een aantal productiefaciliteiten te hebben gebouwd en onze diverse producten met succes te hebben gelanceerd, vonden we het tijd om de Dun Agro Hemp Group te starten om de wereld te laten zien wat we op één plek hebben bereikt. Welkom!

Laten we praten
De Dun Agro Hemp Group (DHG) is een samenwerking van professionele bedrijven in de hennepindustrie die hun expertise combineren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de hennepindustrie omvat Dun Agro Hemp Group alle aspecten. Van landbouw tot primaire verwerking tot productie van eindproducten in zowel de voedingssector als de vezelsector. We hebben onze eigen technologieën voor de meeste doeleinden ontwikkeld en zijn er trots op om voorop te lopen in de innovatie en de waardeketen van de hennepindustrie.

Contact

Email:
info@dunagro.nl

Telefoon:
+31 597 675592

Contact Dunagro

Contact

Pin It on Pinterest