Duurzame prefab panelen van kalkhennep

Duurzame prefab panelen van kalkhennep

Kalkhennep is een milieuvriendelijk bouwmateriaal dat slechts een fractie van de energie gebruikt die traditionele bouwmaterialen nodig hebben. Tevens absorbeert kalkhennep CO2 tijdens het uithardingsproces. Het heeft uitstekende isolatie-eigenschappen en voldoet aan de vraag van de moderne consument naar gezond en energiezuinig wonen. 

 

Aan de hand van een bouwtekening wordt elk houten paneelframe op maat gemaakt. De houtachtige delen van de hennep (hennephout) worden met natuurlijke hydraulische kalk en water gemengd tot een natuurlijk bouwmateriaal dat kalkhennep (of HempCal) wordt genoemd.

De panelen worden allemaal in de fabriek geperst, wat een constante kwaliteit en gedetailleerde productie garandeert voor de verschillende specificaties van elk deel van een huis. Zodra dit klaar is, worden de panelen geleverd en het huis gemonteerd. De installatie voor een gemiddeld huis kan zo snel zijn als één week. Zo hebben wij al meerdere bouwprojecten mogen bouwen met onze panelen die u hier kunt bekijken!

 

Duurzaam bouwen begint bij DunAgroHempGroup! Meer informatie? Neem contact met ons op.

Contact

Contact Dun Agro

Contact

Pin It on Pinterest

Share This