Geluidswal A28 bij Spier

Geluidswal A28 bij Spier

Aan de A28 bij Spier zijn duurzame geluidsschermen van Greenwall geplaatst. Toen in 2018 de geluidsmuur, die gevuld was met stenen, instortte, kwam de gemeente tot de conclusie dat er een stevigere fundering nodig was langs de A28. Dorpsbelangen Spier was nauw betrokken bij dit project en kwam met de nadrukkelijke wens om wanden te plaatsen met een natuurlijke uitstraling. De nieuwe geluidsschermen zouden daarom een “Green Wall” gaan vormen met aan beide kanten beplanting.

De geluidsschermen die nu voor dit project gebruikt worden zijn gevuld met kalkhennep van Dun Agro Hemp Group. Deze schermen zorgen niet alleen voor een optimale plantengroei, maar staan vooral bekend om de uitstekende geluidsisolatie. De kalkhennepschermen van Greenwall hebben dus geluidsisolerende eigenschappen en een natuurlijke uitstraling. De wanden zijn bovendien duurzaam, omdat ze volledig bestaan uit organische, biologische afbreekbare en recyclebare materialen.

Kijk voor meer informatie over de duurzame geluidschermen op: www.greenwall.nl

Contact

Contact Dun Agro

Contact

Pin It on Pinterest

Share This