Eigen laboratorium

Voordat onze CBD-producten verzonden worden, worden ze eerst uitgebreid getest door onze eigen laboranten, zodat we precies weten wat het CBD- en THC-gehalte van het product is.

De cannabinoïden in onze extracten en oliën worden getest doormiddel van HPLC (hogedrukvloeistofchromatografie). Bij verhitting verandert het product en worden zuren als CBDA en THCA omgezet in CBD en THC. Bij de HPLC-methode is er geen verhitting van het product nodig, waardoor er een goed beeld van alle aanwezige cannabidioïden ontstaat. Deze waarden worden vastgelegd in een COA (Certificate of analysis) en naar de klant gestuurd.

Doormiddel van de COA weet de klant dat het product voldoet aan de het gewenste CBD-gehalte, maar ook dat het voldoet aan de wet- en regelgeving qua THC. In Nederland moet het THC gehalte namelijk onder de 0,05% liggen.

Contact

Contact Dun Agro

Contact

Pin It on Pinterest

Share This