VACATURE! Met spoed gezocht bouwkundig tekenaar

Met spoed gezocht: Bouwkundig tekenaar

  • Fulltime functie
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau Mbo/ Hbo

Over de functie

Ben jij een beginnend tekenaar of heb je enkele jaren ervaring als AutoCAD-tekenaar en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is dit je kans! Wij, hennepverwerkingsbedrijf Dun Agro uit Oude-Pekela, zoeken nieuw talent!

Als AutoCAD-tekenaar kom je te werken voor de afdeling kalkkhennepbouw. Kalkhennep is een duurzaam bouwmateriaal dat slechts een fractie van de energie gebruikt die traditionele bouwmaterialen nodig hebben.

Je komt te werken in teamverband, maar hebt ook zeker je eigen verantwoordelijkheden met betrekking tot de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Voor de kalkhennepbouw bereid je diverse projecten voor en werkt deze ook uit.

 

Wie ben jij

Jij bent een creatief, meedenkend en staat open voor nieuwe uitdagingen. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende functie eisen:

  • Je hebt ervaring als (bouwkundig) tekenaar;
  • Je hebt ervaring met AutoCAD en/ of Tekwoods of een vergelijkbaar programma;
  • Je bent communicatief sterk, zowel intern als extern;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent oplossingsgericht en werkt resultaat gericht.

 

Over het bedrijf

Dun Agro is een innovatief bedrijf dat onderdeel is van de Dun Agro Hemp Group. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in de hennepindustrie. Hierbij gaat het zowel om de landbouw, primaire verwerking en productie van eindproducten in zowel de voedingsindustrie als vezelsector. Waaronder dus ook de kalkhenneppanelen.

 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling bij een innovatief bedrijf. Het salaris is conform cao en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden over deze uitdagende functie? Stuur je motivatie en CV naar:

Dun Agro BV

Raadhuisweg 11

9665 JE Oude Pekela

info@dunagro.nl

0597-675592

Contact

Contact Dun Agro

Contact

Pin It on Pinterest

Share This