Het voortraject

Elk hennephuis begint met de opdracht die we krijgen van de eindafnemer, dat kan een consument zijn, een architect, een gemeente of ander bedrijf of instantie. Met deze eindafnemer gaan we om tafel om alle wensen te bespreken. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen en mogelijkheden, hebben wij zelf een aantal voorbeeld ontwerpen klaar liggen, soms komt de klant zelf met een ontwerp. Tijdens dit gesprek wordt bepaald hoe de constructie eruit komt te zien, zodat het Dun Agro bouwsysteem past binnen het gewenste ontwerp. Dun Agro kan de klant volledig ontzorgen van vergunningsaanvraag t/m de bouw.

Zodra er een akkoord is met de klant, gaan we aan de slag in de tekenkamer. Indien van toepassing zal de omgevingsvergunning door Dun Agro wordt gedaan en zal eerst een bestektekening met de daarbij horende bestanden gereed gemaakt worden. De bestektekening wordt gemaakt in het tekenprogramma “Autocad”.

Hierna komt het definitieve ontwerp tot stand en worden de afmetingen van de panelen bepaald en getekend. Dun Agro maakt hierbij gebruik van het tekenprogramma “tekwoods” dat speciaal ontwikkeld is voor houtskeletbouw. Hierbij moeten nog wel aanpassingen gedaan worden t.b.v. de kalkhennep en ons productieproces. De panelen kunnen direct worden voorzien van elektra, afvoerleidingen, waterleidingen, etc.

Wanneer alle tekeningen af zijn, worden ze nog eenmaal intern doorgenomen, voordat uiteindelijk een definitief akkoord word gegeven en de panelen in productie gaan.

Contact

Contact Dun Agro

Contact

Pin It on Pinterest

Share This