Het oogst proces begint

We starten met het zaaien van de industriële hennepzaadjes, dit gaat als volgt:

Het zaaien vindt plaats in de maand april en mei. Dan begint het groeiproces, De hennep heeft ongeveer 3,5 maand nodig om te volgroeien voor de oogst

Het hele proces, van zaad tot oogst, wordt beheerd en gecontroleerd door ons professionele en ervaren team, inclusief de productiebouw en het onderhoud van speciale machines. We zijn trots op de verbeteringen die we in de loop der jaren hebben aangebracht op het gebied van zaai- en oogstcapaciteit en efficiëntie, met opbrengsten tot 14 t/ha droog materiaal.

Als de planten volgroeid zijn en klaar zijn voor de oogst, worden ze met onze eigen ontworpen oogstmachine, de “Hemp Bull” geoogst op een speciale wijze. Deze machine kan twee doelen dienen: hij kan gelijktijdig bladeren oogsten en het stro snijden. Doormiddel van innovaties in primaire verwerking ter plaatse en efficiënte verwerking door speciaal gebouwde landbouwmachines, hebben we de gewaskosten aanzienlijk verlaagd en de kwaliteit van de grondstof aanzienlijk verbeterd.

Contact

Contact Dun Agro

Contact

Pin It on Pinterest

Share This