De telers

Dun Agro Hemp Group heeft meer dan 25 jaar ervaring in de hennepindustrie. Voor de teelt van industriële vezelhennep gebruiken we EU-goedgekeurde en geregistreerde rassen. Het hele proces, van zaad tot oogst, wordt beheerd en gecontroleerd door ons professionele en ervaren team, inclusief de productie en het onderhoud van speciale machines.

De voorbereidingen voor de nieuwe oogst beginnen in januari, dan wordt er contact gelegd met telers uit de regio. In de loop der jaren is er een vaste, trouwe groep telers ontstaan, waarmee Dun Agro zaken doet. Met deze telers worden teeltcontacten afgesloten. Zonder deze telers zou Dun Agro niet in staat zijn om op zo’n grote schaal hennep te verbouwen.

De teler zorgt voor het bemesten en zaaiklaar maken van de landbouwgrond. Daarna wordt de grond door medewerkers van Dun Agro gezaaid en wordt het hele groeiproces van de hennepplant beheerd en gecontroleerd door Dun Agro, tot en met de oogst.

Omdat Dun Agro zelf zaait, oogst en hakselt, met zelf-ontwikkelde machines, worden voornamelijk telers in het noordoosten van Nederland en net over de grens in Duitsland gecontracteerd. Daarnaast werkt Dun Agro nauw samen met telers in Denemarken.

Contact

Contact Dun Agro

Contact

Pin It on Pinterest

Share This